LV EN LT RU DE

Kempings "Ozianna"

Kempings
Kempings "Ozianna" atrodas Daugavpils novadā starp Daugavpili un Krāslavu dabas parka "Daugavas loki” teritorijā. Kempings atrodas ainaviski skaistā vietā, blakus Daugavai pie Rozališķu loka, kas ir viens no astoņiem Daugavas senteces lokiem. Šis Daugavas loks ir attēlots uz 10 latu banknotes. Gar kempinga teritoriju ved vēsturiskais Rīgas – Maskavas lielceļš.

Kempingā iespējams pārnakšņot gan kempinga mājiņās, gan teltīs, tām īpaši iekārtotās vietās. Kempings piedāvā lielisku atpūtu un neskartas dabas valdzinājumu. Atpūtu kempingā iespējams apvienot ar tuvāko ievērojamo vietu: Dinaburgas pilsdrupu un takas, Slutišķu sādžas, Markovas izziņu takas apskati, no skatu torņiem Vasarģelišķos un Lazdukalnos (pretējā Daugavas upes krastā) baudīt apkārtnes pievilcību, veikt laivu izbraucienus pa Daugavas senleju, veikt velosipēdu izbraucienus pa tuvējo apkārtni - gar kempingu iet velo maršruts Naujene-Krāslava, kas ved gar Dabas parka "Daugavas loki" skaistākajām vietām. Tā kā kempings atrodas Daugavas krastā, tad šeit ir lieliska vieta makšķerēšanai. Kempinga atrašanas vieta ļauj viegli nokļūt Daugavpilī vai Krāslavā un pavadīt kādu laiku tur.


Kempings piedāvā:
-komfortablu atpūtu guļbūves namiņos Daugavas krastā;
-atsevišķā ēkā ir virtuve, tualete, duša.
-telts vietas;
-treileru vietas;
-pirti;
-sporta laukumu;
-atpūtu lapenē;
-velosipēdu nomu;
-laivu nomu;
-makšķerēšanas iespējas;
-grila un katliņu ēdiena pagatavošanai noma.


Papildus informācija:
Tiek piedāvātas svinību telpas un naktsmītnes jaunajā krogā, kas atrodas līdzās Naujenes novadpētniecības muzejam (Skolas iela 1, Naujene, Naujenes pagasts), galdu klāšanu, svinību rīkošanu.

Krogs atrodas Naujenē, Daugavpils – Krāslavas šosejas malā. 15 km attālumā no Daugavpils. Telpas var uzņemt līdz 40 cilvēku lielas svinības. Pie kroga ir parks ar dīķi lieliskām pastaigām. Blakus krogam ir Naujenes novadpētniecības muzejs. Krogā iespējams arī pārnakšņot četrās istabiņās.
Lapas apmeklētāju novērtējums:
Adrese:
Diļeviči, Naujenes pagasts, Daugavpils nov.
Telefoni:
Mob. tel. +371 29182474
E-pasta adrese:
Koordinātes:
55°54'41.6" N, 26°47'53.4" E

Vairāk informācijas ...

Pirtis ...

Telšu vietas ...

Naktsmītnes laukos ...

Atpūta pie ūdeņiem ...

Novērtēt:
1 2 3 4 5